" Από τροχονόμος... Ιερέας! "

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Δημοσιεύσεις: 511
Εγγραφή: Τετ Μαρ 14, 2012 2:49 pm

" Από τροχονόμος... Ιερέας! "

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ » Πέμ Απρ 04, 2013 8:46 am

Οι καταδιώξεις κακοποιών ανήκουν πλέον στο παρελθόν για έναν αστυνομικό, που παρέδωσε οριστικά το υπηρεσιακό του όπλο.

Στο εξής, εκτός από ρυθμιστής της κυκλοφορίας στο Βόλο όπου υπηρετεί ως τροχονόμος μετά τη θητεία του στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., θα ασκεί και τα καθήκοντα του… ποιμένα πιστών!

Για τον 40χρονο αστυνομικό Γιάννη Κατσαρό, ήταν παιδικό όνειρο να γίνει ιερέας! Το ότι η μοίρα τον έταξε στην αντιμετώπιση του εγκλήματος δεν τον εμπόδισε να το πραγματοποιήσει.

Ο μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος τον χειροτόνησε ιερέα και από εδώ και πέρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εκκλησία τις Κυριακές, αργίες και εορτές, ενώ τις καθημερινές θα συνεχίσει να δίνει οδηγίες στους οδηγούς με τη στολή του τροχονόμου, αλλά χωρίς όπλο!

Ο 40χρονος, που πήρε το όνομα Θεόκλητος, εξασφάλισε άδεια για τη νέα του ζωή τόσο από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας όσο και από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και, όπως λέει, οι συνάδελφοί του είδαν με θετικό μάτι την απόφασή μου, έστω και αν τα δυο λειτουργήματα που θα ασκεί παράλληλα δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ τους!

http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/ ... 3-13-50-43 ΦΩΤΟ
«Αγαπήσεις Κύριον τον Θεόν σου εν όλη τη καρδία σου και εν όλη τη ψυχή σου και εν όλη τη διανοία σου αύτη έστί πρώτη και μεγάλη εντολή. Δευτέρα...αγαπήσεις τόν πλησίον σου ώς σεαυτόν έν ταύταις ταίς δυσίν εντολαίς όλος ο νόμος και οι προφήται κρέμανται»

Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”